Takko | Koper | Supernova

Lepo, kakovostno in udobno! V Takko Fashion vas čakajo privlačna oblačila in modni dodatki po izjemno ugodni ceni. Poiščite svoj modni slog v široki izbiri mode.

Takko

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

V Takko Fashion po pameten modni nakup

Je prišel dan, ko ne veste kaj obleči? Je garderoba polna starih oblačil, vam pa manjka tisti kos, ki bo vse skupaj popestril in poskrbel, da boste zablesteli ob vsaki priložnosti? Vabljeni v Takko Fashion, modno trgovino v nakupovalnem centru Supernova Koper, kjer so doma pametni modni nakupi za vso družino! V široki izbiri ženske, moške in otroške kolekcije boste zagotovo našli nekaj zase, saj se oblačila Takko Fashion lepo kombinirajo in ustrezajo širokemu modnemu okusu. Kakovostna oblačila in modni dodatki Takko Fashion so na voljo po nizki ceni in vam zagotovijo varčen nakup.

Poskusite večne modne kose, kot so mehke jeans hlače, bombažne majice, tople pletenine v klasičnih krojih ali elegantne hlače. Za tiste dni, ko želite obleči nekaj posebnega, pa je tu še raznolika ponudba pisanih oblek, drznih jaken, bluz in izvirnih modnih dodatkov, ki takoj poudarijo modni slog. Poskusite s torbico, šalom, kapo, metuljčkom ali igrivimi naušniki in videli boste razliko! Pa brez skrbi, tudi če iščete velike številke za močnejše postave – v Takko Fashion vas čaka privlačna izbira 'plus size' mode. Otroci bodo navdušeni nad igrivo in udobno otroško modo, svoje nakupe pa lahko dopolnite še s spodnjim perilom, pižamo, nogavicami in kopalkami.

Takko Fashion – modni diskont z lastnimi modnimi znamkami po nizki ceni

Trgovine Takko Fashion se že več kot 30 let uvrščajo med najuspešnejše trgovce z modo. Z več kot 1900 trgovinami v 17 državah je Takko Fashion eden največjih modnih diskontov v Evropi. V Sloveniji lahko prodajalne s poceni modo najdemo na 18 lokacijah.

Kupci v trgovinah Takko Fashion vedno najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjskim slogom. Vsa oblačila in dodatke lastnih blagovnih znamk Takko oblikujejo hišni modni oblikovalci, ki navdih jemljejo tako iz aktualnih trendov kot razgibanega življenja svojih kupcev. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. Celotna ponudba trgovine se osredotoča na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost. Člani Takko VIP kluba pa ob nakupu prejmejo še dodatne ugodnosti, popuste in številna presenečenja.