Mr. Pet | Koper | Supernova

Daj tačko za najboljšo ponudbo! Mr. Pet razvaja hišne ljubljenčke s kakovostno hrano, opremo in igračami za dolge urice veselja. Poiščite vse za mačke, pse, ribice in druge male živali.

Mr. Pet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Repki pomigajo od veselja, ko obiščete trgovino Mr. Pet

Mr. Pet vam ponudi le najboljše za vaše male hišne ljubljenčke! V široki ponudbi vas na enem mestu čaka vse za udobje, zdravje in zabavo malih živali. Ne glede na to, ali se odločite za psa, mačko, ribe, želve, glodavce ali morda bolj eksotične plazilce, vam Mr. Pet ponuja veliko izbiro kakovostne hrane, opreme in pripomočkov. Suha in mokra hrana za pse in mačke priznanih blagovnih znamk, hrana za ptice in druge živali, posebna dietna hrana in slastni priboljški, Mr. Pet ve, kaj imajo ljubljenčki najraje na meniju. Seveda si v trgovini lahko uredite sanjski akvarij ali terarij, poiščete nov povodec, posode za hrano ali ležišče, ljubljenčka razveselite z novo igračo ali praskalnikom ter odkrijete vse najnovejše pripomočke za vzgojo, nego čiščenje in zabavo.

Poleg odlične ponudbe vas v trgovini Mr. Pet v nakupovalnem centru Supernova Koper pričaka tudi prijazno osebje z veliko znanja, izkušnjami in ljubezni do živali. Iščete uravnoteženo hrano za vašega kosmatinca, se pripravljate na prihod mladička ali morda izbirate najbolj učinkovito zaščito pred bolhami in klopi? V trgovini boste vedno dobili strokovne nasvete glede oskrbe in nege živali.

V Mr. Petu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 2004, danes pa šteje že več kot 27 poslovalnic po vsej Sloveniji. Bistvena prednost blagovne znamke Mr. Pet je širok izbor kakovostnih izdelkov, ugodne cene, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost prilagojenega nakupa specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

V Mr. Petu je prav vsak ljubljenček del velike in ljubeče družine!