Super revija

Supernova SuperStyle

Super novice in super nasveti - v reviji SuperStyle boste našli vse!

Prelistajte praznični SuperStyle magazin

Vstopili smo v veseli december, a preden se predamo naglici uresničevanja želja in prazničnih opravil, se za trenutek ustavimo – pri sebi. Kaj nas resnično osrečuje? S kom si želimo preživeti več časa? Komu, kako in s čim lahko z drobno pozornostjo ali darilom polepšamo dan? Kako lahko poskrbimo za boljše počutje? S katero praznično jedjo presenetiti svoje najdražje? Kako urediti dom, da bomo v njem uživali praznike s tistimi, ki nam pomenijo največ?  Prisluhnimo sebi, svojim bližnjim in tistim, ki jih morda nihče ne sliši. Ustvarjajmo in delimo nepozabne trenutke za vse! Mi z vami delimo praznično izdajo SuperStyle magazina, v katerem vam ponujamo odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja in še mnogo več.

Preberite, kaj nam je zaupala Nina Pušlar in kako je zablestela v izbranih stylingih. Ne prezrite nagradne križanke in nagradne igre, v kateri izbirate vam najbolj všečen motiv Darilne kartice Supernova in se potegujete za nagradni sklad 1.000 EUR.  Za sodelovanje v nagradni igri vas loči le klik – SODELUJTE tukaj >>.

Naj bodo prazniki lepi vam in tudi vsem tistim, ki jih morda ne poznate. Ponudite v prazničnih dneh pomoč tudi drugim. Že majhna gesta je lahko nekomu precejšna podpora.

Izpolni želje, deli veselje in ustvarite čarobnost praznikov sebi in drugim.

PRELISTAJTE REVIJO >>