Jysk | Koper | Supernova

Vse za lepši dom po ugodni ceni. Značilni skandinavski slog pohištva in dodatkov za dom JYSK vas bo takoj prevzel. Začnite živeti v popolnem udobju!

Jysk

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Lepo opremljen dom dobi navdih v JYSKu

Uredite si dom po svoje, z navdihom sodobnega bivanja in modernega skandinavskega dizajna. JYSK prinaša sodobno kakovostno pohištvo in opremo za vaš dom po dostopni ceni. Stopite v svet popolnega dizajna v nakupovalnem centru Supernova Koper, kjer vas bo navdušila skrbno izbrana ponudba za dom. Od vrhunskih vzmetnic in ležišč do jedilnih miz, trendovskih sedežnih garnitur, omaric, predalnikov in vrtnega pohištva, JYSK v vsakem letnem času pozna trende notranjega oblikovanja.

Za popolno udobje boste v ponudbi trgovine JYSK našli tudi anatomske vzglavnike, tople odeje in pregrinjala, novo mehko posteljnino, brisače ter številne pripomočke in izvirne dekorativne izdelke, s katerimi bo dom zaživel v novi luči. JYSK sledi hygge filozofiji in z nekaj malimi detajli je lahko ta tudi pri vas doma. Dovolj je že nekaj modernih cvetličnih loncev, veliko ogledalo, dekorativne blazine, ki popestrijo kavč ali zofo, lep svečnik z dišečo svečko ali morda lounge garnitura na vrtu, ki ga krasijo laterne ali igrive verige lučk. V JYSKu dobite vse to, in še več, po najnižji ceni.

Danska kraljeva družina je že več let redna JYSK-ova stranka, obiščite ga in postanite njegova redna stranka tudi vi

JYSK je v lasti družine, ki stoji za skupino Lars Larsen Group in je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Njen ustanovitelj Lars Larsen je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo". Leta 1979 je odprl svojo prvo trgovino na Danskem, 5 let kasneje pa tudi že prvo trgovino v tujini, in sicer v sosednji Nemčiji. Skupina JYSK ima danes približno 2.800 trgovin v 52 državah po vsem svetu. 

Beseda "JYSK" ni naključna in nosi poseben pomen, ki predstavlja tudi vodilo podjetja. V danskem jeziku se ta izraz uporablja za kar koli ali - tako kot Lars Larsen - kogar koli, ki prihaja s polotoka Jutlandija. Pogosto pa ta beseda zaznamuje skromnost, natančnost in poštenost, to so torej tri glavne vrednote, ki jim Larsen vedno sledi. JYSK tako predstavlja kredibilnost oziroma spoštovanje dogovora.