Kik | Koper | Supernova

V Kiku nakupujete pametno in po izjemno nizkih cenah! Oblecite vso družino v modna in ugodna oblačila ter poiščite privlačne izdelke za urejen dom po zadnjih trendih.

Kik

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Dom Moda
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Dom Moda

Modno in ugodno je načelo, ki mu v Kiku sledijo vsak dan

V Kiku lahko veselo nakupujete in zraven še privarčujete. Modna in kakovostna oblačila bodo v vsakem letnem času popestrila vašo garderobo, pri tem pa bo hvaležna tudi denarnica, saj se lahko lepo oblečete že za manj kot 30 €. Od preprostih oblačil za vsak dan do poslovnih kostimov, elegantnih oblek, izvirnih modnih dodatkov in kopalk, modna izbira trgovine Kik v nakupovalnem centru Supernova Koper vas bo navdušila za vsako priložnost. Ustvarite popoln slog s široko ponudbo ženske, moške, najstniške in otroške mode po najbolj ugodnih cenah. Tudi, ko iščete večje konfekcijske številke, vas Kik nikoli ne razočara. Privlačna modna oblačila, ki se lepo prilegajo oblinam in zagotavljajo popolno udobje, so na voljo v bogatem oddelku XXL mode. Bluze, majice, srajce, jakne, puloverji, kavbojke, hlače in spodnje perilo vam bodo preprosto prav.

S skrbno izbranimi dodatki za dom pa lahko tudi v domače prostore vnesete prav poseben karakter. Privoščite si novo kuhinjsko posodo ali jedilni pribor, opremite kopalnico z novimi brisačami in dodatki, z dekoracijo pričarajte čarobnost praznikov ali se že jutri zbudite odeti v novo mehko posteljnino. Kik je pravi naslov za družinske nakupe.

Kik vam zagotavlja najboljše družinsko nakupovanje

Trgovina Kik je namenjena izredno varčnim in pametnim kupcem, saj so cene zelo ugodne, oblačila za vso družino pa kakovostna in konkurenčna drugim ponudnikom. Moška in ženska kolekcija zajemata zelo različne modne sloge, od elegantnega do jeans, našli pa boste tudi spodnje perilo in sezonske čevlje.

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši člani družine, saj oblačila v ponudbi segajo od najmanjših velikosti za dojenčke do večjih velikosti za otroke in najstnike. Za dojenčke in otroke je na voljo tudi široka izbira igrač, nadobudni šolarji pa si lahko izberejo nove pripomočke za učenje na oddelku šolskih potrebščin. V Kiku je na voljo tudi najrazličnejša oprema za dom, s katero boste lahko opremili svoj dom s cenovno dostopnimi in učinkovitimi detajli in privlačnimi okraski.