Baby Center | Koper | Supernova

Največja otroška trgovina v Sloveniji z vrhunsko ponudbo za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Skrbno izbrana kakovost, varni materiali in najširša izbira za čudovito otroštvo.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Otroci

V Baby Centru so nakupi lažji

Potrebujete otroško modo, pohištvo za otroško sobico, čudovite igrače ali morda nove zimske otroške čevlje? Baby Center vam olajša izbiro ter na enostaven način približa izjemno široko in pestro ponudbo. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik ponuja vse za otroka in čudovito otroštvo, pregledno združeno v treh produktnih linijah:

  • BC play s celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti,
  • BC baby, ki ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke ter
  • BC style, ki združuje udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.

Z izbrano ponudbo v vsaki liniji BC by Baby Center boste vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za mlajše najstnike. Pomemben del ponudbe pa predstavlja še oddelek za bodoče mamice, kjer najdete vse potrebno za brezskrbno in prijetno nosečnost.

Dobrodošli v družini Baby Center

Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. Vsak dan znova so družine z otroci, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, znamki Baby Center navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato so pri snovanju široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende ter dobro poznavanje otroškega sveta in starševstva.

S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želi Baby Center biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne. Pomemben del uspeha znamke je tudi celovita strokovna podpora, ki odpira pot v zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.

Pri Baby Centru cenijo in spoštujejo prav vsako bodočo mamico, starše in vse, katerih svet se vrti okoli najmlajših, ter so izjemno ponosni, da jim le-ti zaupajo že 30 let.

Novice
Akcija
Prvomajski popusti v Baby Centru
Velja do: 30. april 2024

15% popust na avtosedeže in vozičke ob nakupu nad 10€ (ne velja na Cybex Platinum, Stokke, Babyzen).

15% popust na igrače ob nakupu nad 10€ (ne velja na Scoot and Ride, Tops).

20% popust na izbrana oblačila – dolg rokav in dolge hlače.

Akcija velja za člane Baby Center Kluba od 25.4. – 30.4. v Baby Center trgovinah in na www.babycenter.si.
Ikonska znamka
Mutsy je nazaj v Baby Centru
18. april 2024

Ja, prav ste prebrali… ikonska nizozenska blagovna znamka Mutsy se vrača v Baby Center. S svojimi dizajnerskimi vozički, ki združujejo inovacijo in trajnost, Mutsy ponovno zaseda svoje mesto v naši ponudbi, pripravljen osrečiti veliko staršev in otrok.

Od svojega začetka leta 1937, Mutsy neprestano dokazuje svojo zavezanost k inovacijam in dizajnu. Značilna je njihova predanost detajlom, ki resnično naredijo razliko v vsakdanjem življenju družin. Mutsy razume, da so prav te "majhne stvari" ključne za ustvarjanje izdelkov, ki ne samo da olajšajo, ampak tudi obogatijo družinsko življenje.

Mutsyjevi vozički so razviti za tiste, ki cenijo edinstvenost in inovativnost, za tiste, ki iščejo kombinacijo luksuza in pametnega dizajna ter si želijo prispevati k boljšemu svetu. Če iščete kakovost, ki podpira tako sladke sprehode kot pametno prihodnost, potem bo Mutsy prava izbira za vas.

V naši ponudbi najdete modele, kot so Nio, Evo, Nexo in Flow. Prav vsi modeli so elegantni, udobni in kompaktni, a hkrati vsak model prinaša posebno zgodbo in inovacije, zasnovane za sodobne starše in njihove malčke.

Obiščite nas in odkrijte, zakaj je Mutsy znova osvojil srca staršev po vsem svetu. Vabimo vas, da si v naših trgovinah ali na naši spletni strani ogledate najnovejšo kolekcijo in izberete voziček, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Dobrodošel nazaj, Mutsy!

Nov katalog
Baby Center: Igriva izbira za to pomlad
Velja do: 7. maj 2024

Toplo sonce nas že konkretno boža in razvaja nas že prava pomlad. Lepo vreme in daljši dnevi nas kličejo v naravo in prav je, da se z malčki podamo na zrak. Poganjalci, skiroji, kolesa za raziskovanje okolice ali igra na domačem dvorišču, ki ga lahko z nekaj igrali spremenite v malčkov najljubši kotiček. 

Igra z vami ali z njegovimi vrstniki, prepričani smo, da zabave ne bo zmanjkalo. V Baby Centrovem novem pomladnem katalogu Najbolj igriva izbira boste našli vse pripomočke za igro na prostem - od prvih prevoznih sredstev in opreme, akumulatorskih vozil do igral - po še posebej ugodnih cenah.

Nosečka
Ste v veselem pričakovanju?
21. september 2023

Pričakovanje novega družinskega člana je čarobni čas in edinstvena izkušnja vseh bodočih staršev. Je tudi čas, ko se vam porodi cela vrsta vprašanj.

V želji, da se pri izboru izdelkov za svojega novorojenčka počutite samozavestno, smo za vas pripravili knjižico nasvetov in ugodnosti za mamice v pričakovanju in bodoče starše - Pozdravljena, NOSEČKA!

Vanjo smo umestili več kot 50 različnih kuponov ugodnosti za člane kluba zvestobe in jo obogatili s praktičnimi nasveti ter vodiči za to nežno obdobje.

Fantastična knjižica je na voljo brezplačno! Poiščite jo v trgovinah Baby Center in na babycenter.si.

Želimo vam veliko nepozabnih trenutkov z vašimi najdražjimi!

PRELISTAJ >

Poplave
Baby Center na pomoč družinam z dojenčki in majhnimi otroki
10. avgust 2023

Nedavne katastrofalne poplave so prizadele tudi najbolj ranljive med nami – družine z dojenčki in malčki. Mnogi med njimi so izgubili streho nad glavo, varno domače okolje; starši so ostali brez osnovnih pripomočkov za nego, najmlajši pa brez svojih najljubših igrač.

V želji, da bi karseda velikemu številu družin vsaj malo olajšali nepredstavljivo stisko, smo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pripravili materialno humanitarno akcijo za družine, prizadete v poplavah.

Pomoči najbolj potrebnim bomo donirali:

  • pleničke za najmlajše,
  • otroška oblačila in obutev,
  • različno opremo in pripomočke ter
  • igrače.

Ker pa bi resnično želeli, da pomoč pride v prave roke, se obračamo na vse vas. Če ste med tistimi, ki vas je ujma prizadela, ali poznate družino, ki pomoč potrebuje, vas pozivamo, da se preko elektronske pošte info@zpms.si obrnete neposredno na Zvezo prijateljev mladine Slovenije, in sporočite kaj je tisto, kar bi najbolj potrebovali.

S skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bo materialna pomoč čim prej prispela do prizadetih v karseda velikem številu in prinesla staršem ter najmlajšim vsaj malo tolažbe v teh izjemno težkih trenutkih.

Baby Center je del odraščanja generacij otrok že več kot 30 let, zato posebej sočustvujemo z vsemi družinami in upamo, da bomo s humanitarno akcijo vsaj malo omilili stisko, v kateri so se znašle.

Vse dobro vam želimo.

Vaš Baby Center