McDonalds | Koper | Supernova

Predajte se slastnim okusom legendarnega 'Mac-a'. Sočni burgerji, krompirček, solate, sladice in druge dobrote ustvarjajo bogat meni za hitro malico, prigrizek ali kosilo. Na voljo tudi McDrive.

McDonalds

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Restavracija s hitro hrano, ki se ji ne boste mogli upreti

Ko si zaželite nekaj slastnega in božanskega, med nakupovanjem v Supernovi Koper obiščite priljubljeno restavracijo McDonald's. Sloviti 'Mac' vas v vsakem trenutku dneva razvaja z odlično hitro hrano in osvežilno pijačo. Od okusnih zajtrkov v jutranjih urah do izvirnih menijev z legendarnimi klasikami, kot so hamburger Big Mac, Cheeseburger, piščančji McNuggets ali Wrapi, McDonald's ve, kako vas popeljati v kraljestvo okusa. Poskusite posebno ponudbo z vedno novimi mesnimi in vegetarijanskimi specialitetami, svoj obrok pa popestrite s svežo solato, hrustljavim krompirčkom in sladico – priporočamo sladoled McFlurry, pregrešni McSundae ali Shake.

Moderna restavracija v nakupovalnem centru Supernova Koper ima tudi McCafé, McDonald's kavarno z odlično italijansko kavo in pestrim izborom slaščic, ter McDrive postajo, kjer lahko svoje naročilo oddate in prevzamete kar v avtomobilu. Lepo je poskrbljeno tudi za otroke, saj na svoj Happy Meal, okusen otroški obrok z ekskluzivno igračo, lahko počakajo kar na otroških igralih, medtem ko vi na odprti terasi uživate v prijetnem primorskem sončku.

Privoščite si svoje najljubše jedi še ceneje! Z mobilno aplikacijo McDonald's lahko koristite kupone ugodnosti in promocije, za študente pa so v ponudbi Študentski meniji po enotni ugodni ceni.

McDonald's – veriga restavracij z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno

McDonald's je tako v svetu kot pri nas postal sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. V McDonald'su je kakovost najpomembnejše vodilo pri izbiri in pripravi hrane, nadgrajuje pa jo hitra in prijazna postrežba ter sodobno urejena ter brezhibno čista restavracija. Visoke standarde pri pripravi hrane v McDonald'sovih restavracijah dosegajo tudi tako, da za svoje izdelke uporabljajo samo najboljše sestavine ter sodelujejo z izbranimi, uveljavljenimi in zanesljivimi dobavitelji. Skozi vse leto vam v restavraciji McDonald's ponujajo tudi ekskluzivno ponudbo jedi in zanimive promocije ter s tem še dodatno popestrijo bogato standardno ponudbo.

Restavracije McDonald's odlikuje najsodobnejša notranja oprema, brezplačen dostop do omrežja Wi-Fi, vpeljujejo pa se tudi nove tehnologije priprave hrane in postrežbe.