dm | Koper | Supernova

Prijazna drogerija z najboljšo ponudbo kozmetike, izdelkov za nego in dom ter zdrave prehrane po ugodni ceni. Navdušite se nad kakovostjo blagovnih znamk dm.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Od dišav in ličil do vsega za nego dojenčka in čist dom

Ni skrivnost, da dm razvaja z izjemno kakovostjo po vedno ugodni ceni! Bogato založena drogerija v nakupovalnem centru Supernova Koper prinaša najnovejše trende za lepoto, dobro počutje in vedno urejen dom. Na policah vas čakajo številni lepotni izdelki za nego telesa, las in obraza, ličila, naravna kozmetika, vse za moško nego, priljubljeni parfumi in toaletne vodice, zdrava prehrana, prehranska dopolnila z vitamini in minerali, nežna otroška kozmetika, gospodinjski pripomočki, čistila, darilni seti kozmetike in še veliko več.

Izberite svoje priljubljene blagovne znamke ali se pustite razvajati s kakovostnimi izdelki lastne blagovne znamke dm po izjemno nizki ceni. Šamponi, kreme za obraz, negovalni losjoni ter šminke, pudri in ostali profesionalni make-up poudarijo brezhibno lepoto. Ne spreglejte še okolju prijaznih čistil, zdravih prigrizkov in nežnih pleničk iz naravnih materialov za vašega dojenčka – dm pozna potrebe sodobnega življenja in ponudi le najbolje za popoln dan. Najbolj ugodne nakupe poiščite v aktualnem dm katalogu in brezplačni reviji active beauty, pri vsakem nakupu pa zbirajte točke na svoji kartici zvestobe active beauty!

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.