dm | Koper | Supernova

Prijazna drogerija z najboljšo ponudbo kozmetike, izdelkov za nego in dom ter zdrave prehrane po ugodni ceni. Navdušite se nad kakovostjo blagovnih znamk dm.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Od dišav in ličil do vsega za nego dojenčka in čist dom

Ni skrivnost, da dm razvaja z izjemno kakovostjo po vedno ugodni ceni! Bogato založena drogerija v nakupovalnem centru Supernova Koper prinaša najnovejše trende za lepoto, dobro počutje in vedno urejen dom. Na policah vas čakajo številni lepotni izdelki za nego telesa, las in obraza, ličila, naravna kozmetika, vse za moško nego, priljubljeni parfumi in toaletne vodice, zdrava prehrana, prehranska dopolnila z vitamini in minerali, nežna otroška kozmetika, gospodinjski pripomočki, čistila, darilni seti kozmetike in še veliko več.

Izberite svoje priljubljene blagovne znamke ali se pustite razvajati s kakovostnimi izdelki lastne blagovne znamke dm po izjemno nizki ceni. Šamponi, kreme za obraz, negovalni losjoni ter šminke, pudri in ostali profesionalni make-up poudarijo brezhibno lepoto. Ne spreglejte še okolju prijaznih čistil, zdravih prigrizkov in nežnih pleničk iz naravnih materialov za vašega dojenčka – dm pozna potrebe sodobnega življenja in ponudi le najbolje za popoln dan. Najbolj ugodne nakupe poiščite v aktualnem dm katalogu in brezplačni reviji active beauty, pri vsakem nakupu pa zbirajte točke na svoji kartici zvestobe active beauty!

Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z več kot 90 prodajalnami in dm spletno trgovino. Je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi.

V središču je človek. Podjetje dm poudarja individualnost vsakega posameznika ter svojo ponudbo prilagaja raznolikim željam in potrebam.  Z obsežno paleto izdelkov in storitev najvišje kakovosti, kompetentnim in prijaznim svetovanjem zaposlenih ter enkratnimi storitvami podjetje živi svojo filozofijo. Ta se kaže tudi v garantirano trajnih cenah, ki zagotavljajo, da je nakupovanje v dm prodajalnah vedno ugodna priložnost.