Tedi | Koper | Supernova

Vse, kar si zaželite, v TEDiju dobite po ugodni ceni! Izdelki za gospodinjstvo, domače mojstre in hišne ljubljenčke so lahko odlično darilo, z izdelki za ustvarjanje in bogato sezonsko ponudbo dekoracije pa vnesite čarobnost v vsak dan.

Tedi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Ostalo
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Ostalo

Ugodna sezonska ponudba in veliko navdiha za vso družino

TEDi je pravi naslov za vse, ki uživate v ustvarjanju, urejenem domu in udobnem življenju. Ne samo, ker se tu najdejo številni mali zakladi, kot so romantične lučke, plišasti medvedki, igrače za kužka ali trendovske napihljive blazine za na bazen. Vse to v trgovini TEDi najdete občutno ceneje! Od svečk za rojstni dan in čarobne dekoracije za poroko ali novoletno zabavo do prikupnih vaz ter ugodnih pripomočkov za kuhanje in čiščenje – TEDi vas vedno razvaja s konkurenčno, pestro in moderno ponudbo izdelkov za kreativno in lepše življenje po nizki ceni.

Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Koper vam nudi izvirne pripomočke ter material za ustvarjanje in domače mojstre, dekoracijo za dom, izdelke za prosti čas, pisarniški material, šolske potrebščine, izdelke za praznovanja in zabave, igrače, modne dodatke, kozmetiko, darilne škatle in ovojni papir za najlepša darila ter izdelke za male živali. Seveda pa je največji čar v sezonski ponudbi. V vsakem letnem času vam TEDi prinaša najnovejše trende dekoracije za praznike, poleg tega pa je vedno na voljo bogata ponudba privlačnih izdelkov za uživanje, zabavo in vse vaše »naredi sam« projekte. Ugodni nakupi v trgovini TEDi so vedno pravo doživetje!

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.