Kibuba | Koper | Supernova

Naj bo sonce, veter ali dež – s Kibubo boste zanesljivo opremljeni za vsako pustolovščino. Športna trgovina nudi oblačila, obutev in kakovostno opremo za plezanje, kampiranje, zimske športe, kolesarjenje in druge dogodivščine v naravi.

Kibuba

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Varno v naslednjo pustolovščino s športno opremo Kibuba

Peš, s kolesom, v mestu ali v steni, s Kibubo boste vedno začutili popolno udobje športa. Ko se pripravljate na gorski vzpon ali plezanje po najbolj dih jemajočih stenah, se z družino želite zatopiti v užitek narave na kampiranju ali iščete vrhunsko opremo za adrenalinsko turno smuko, vam Kibuba ponudi kakovostna oblačila, obutev in športno opremo svetovno priznanih blagovnih znamk, kot so Salewa, Scarpa, Montura, La Sportiva in Dynafit.

V trgovini Kibuba v nakupovalnem centru Supernova Koper najdete vse potrebno za plezanje, kampiranje, popotništvo, kolesarstvo, pohodništvo in ostale pustolovščine. Puhovke, jakne, flisi, hlače, aktivno športno perilo, majice in srajce, pokrivala, kape, rokavice ter drugi dodatki so narejeni za ljubitelje športna in aktivnosti v naravi. Za tople noge in varen korak lahko izbirate med moškimi, ženskimi in otroškimi pohodniškimi čevlji, poletno in zimsko obutvijo, nogavicami in gamašami ter dodatki. V ponudbi so tudi prostorni nahrbtniki, torbe, nepremočljive vreče in rezervni deli, očala, prehranska dopolnila in higienski pripomočki ter pohodniška oprema, ki zajema dereze, cepine, krplje, plazovno opremo, ledne vijake in turno opremo.

Ne zamudite mesečnih akcij in popustov na izdelek dneva, z zbiranjem storžev ugodnosti pa si pridobite še dodatne ugodnosti pri vašem nakupu!

Kaj ima Kibuba za vas?

Trgovina s športno opremo Kibuba temelji na ekipi športnih navdušencev, ki se veselijo življenja, aktivnosti in pustolovščin. Vedno sledijo novostim glede sprememb na področju gorniške opreme in tehnologij, ki se uporabljajo pri proizvodnji opreme. Na podlagi bogatih lastnih izkušenj ter širokega tehničnega znanja vam bodo pomagali najti primeren kos športne opreme in to točno takega, kot ga potrebujete.

V njihovem timu najdete: nominacijo za zlati cepin, dva gorska vodnika, nekaj inštruktorjev plezanja, popotnike, dva inštruktorja soteskanja, dva doktorja znanosti, kvalificiranega gorskega reševalca, nekaj alpinističnih inštruktorjev, starše najmlajših pustolovcev, nekaj reševalcev s psi, enega vojaka, enega od 16 najboljših fotografov na svetu (v svoji kategoriji), 6. mesto na državnem tekmovanju v downhill spustu s kolesom. Zato lahko resnično zaupate njihovemu tehničnemu znanju.