Pikapolonica | Koper | Supernova

Otroška sreča je doma v Pikapolonici! Oblecite in obujte svoje male škratke od glave do pet, z igračami in vrhunskimi pripomočki pa poskrbite za varen razvoj in nasmejane dni. Odlična izbira za nosečnice, dojenčke in otroke.

Pikapolonica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Ankaranska cesta 4
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Pikapolonica pozna vse otroške želje

Vsaka mamica si želi, da bi otrok srečno odraščal. Pikapolonica pa zagotovi, da bo na vsakem koraku deležen nežne pozornosti in odličnih izdelkov, ki poskrbijo za njegovo varnost, zdrav razvoj in nasmejano otroštvo. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Koper vam nudi široko izbiro otroške mode, obutve in modnih dodatkov za novorojenčke, dojenčke in otroke vse do prvih najstniških let, prikupno opremo za otroško sobo, igrače, najnovejše pripomočke ter izdelke za prijetno nosečnost, odraščanje in zabavo. Ponudbo trgovine Pikapolonica zaznamuje visoka kakovost po najvišjih standardih varnosti in seveda odlični ceni.

Sprehodite se po trgovini in se raznežite ob prikupnih športnih copatkih, oblačilih in otroških kompletih, ki so tako srčkani, da bi kupili prav vse. Izberite mehke plišaste medvedke in najbolj priljubljene igrače ter poskrbite, da bo vam in otroku udobno na vsakem koraku. Tudi, ko se pripravljate na prihod novega družinskega člana, je Pikapolonica z vami. Vrhunski pripomočki za dojenje, previjalne mize, stolčki za hranjenje, avtosedeži, otroške postelje, vozički, didaktične igre, čarobne knjige in še več bodo od prvega dne spremljali pogumnega, samostojnega, radovednega in srečnega otroka.

Pikapolonica – Sreča za majhne in velike

Pikapolonica je s 33 otroškimi prodajalnami prisotna po vsej Sloveniji, s spletno prodajo pa svojo prisotnost širi tudi izven slovenskih meja. Prijetno nakupovalno okolje, prijazni in strokovni prodajalci ter široka ponudba skrbijo za lepše otroštvo najmlajših in zadovoljstvo njihovih staršev.

Izdelki v ponudbi trgovine Pikapolonica so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri izboru prodajnega programa vedno upoštevajo medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka, trenutne svetovne trende ter želje in zahteve kupcev. Posebne ugodnosti pri nakupu namenjajo članom kluba zvestobe. Imetniki klubske kartice Pikapolonica nakupujejo po še bolj ugodnih klubskih cenah ter so deležni številnih akcij in ugodnosti, darilo ob otrokovem rojstnem dnevu ter posebne ugodnosti v času nosečnosti.